Hava Durumu

Bayram Kayan’dan Avrupa üçüncülüğü

Osmangazi Belediyespor Taekwondo Takımı’nın milli sporcusu Bayram Kayan, Avrupa Taekwondo Birliği’nin (WTE) ev sahipliğinde düzenlenen Para-Taekwondo Avrupa Şampiyonası’nda, K44 kategorisi 75 kiloda Avrupa üçüncüsü oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bayram Kayan’dan Avrupa üçüncülüğü
 Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen Para-Taekwondo Avrupa Şampiyonası’na 19 ülkeden toplam 99 sporcu katıldı. Şampiyonada 15 sporcu ile mücadele eden Türkiye, 5 altın, 3 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplam 15 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Osmangazi Belediyespor Taekwondo Takımının başarılı sporcusu Bayram Kayan da, mücadele ettiği K44 kategorisi 75 kiloda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Türk milli takımı, kadınlarda takım olarak Avrupa Şampiyonu olurken, genel sıralama ve erkeklerde Avrupa ikinciliğini elde etti.

Osmangazi Belediyespor Taekwondo Takımı Başantrenörü Mücahit Altıner, ‘Bayram Kayan, son dönemde elde ettiği derecelerle hem şehrimiz hem de ülkemiz adına büyük başarılara imza attı. Gösterdiği büyük mücadeleden dolayı kendisini ve milli takımda yer alan bütün sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.