Hava Durumu

Belediyespor İstanbul’dan başarıyla döndü

Gemlik Belediyespor, Ataköy Atletizm Salonu’nda 29-30 Ocak günlerinde yapılan Türkiye U18 Atletizm Şampiyonası’ndan madalya ile döndü

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Belediyespor İstanbul’dan başarıyla döndü
 Gemlik Belediyespor Atletizm takımı İstanbul’da düzenlenen Türkiye Atletizm şampiyonasında takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Edanur Eren, Fatma Ulutaş, Beyzanur Topçu ve Büşra Kaya’dan oluşan takım, 4 X 200 metre yarışlarında 1.53.33’lük dereceyle Türkiye ikincisi oldu.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gemlik Belediyespor Atletizm takımı antrenörü Burhan Gümüş, Gemlik Belediyespor’un başarılarına yenisini eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, daha başarılı olmak için çalışmalara devam edeceklerini de belirtti. Gemlik’te son zamanlarda atletizm sporuna yoğun ilgi yaşandığını da belirten Gümüş, “Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a ve Kulüp Başkanımız Durmuş Uslu’ya teşekkür ediyorum” Gemlik’ten milli atletizm sporcusu çıkartmak hedeflerimiz arasında” dedi.


Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu ise, sporcuları ve teknik ekibi tebrik ederken, alınan sonuçların Gemlik için gurur verici olduğunun da altını çizdi. Uslu, Gemlik Belediyespor’un her zaman daha iyiye gideceğini de belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.