Hava Durumu

BUGES 2017 yılında fırtına gibi esti

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES), 2017 yılında da fırtına gibi esti. Yerel, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda 95 kez kürsüye çıkan BUGES, Türkiye tarihinde ilk kez dünya gol kralı ve dünyanın en iyi golcüsünü çıkararak Futsal Milli Takım başarısına büyük katkı koydu.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BUGES 2017 yılında fırtına gibi esti
 Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES), başarılarıyla Nilüfer’e ve Bursa’ya büyük gurur yaşatmaya devam ediyor. Katıldığı lig ve şampiyonalarda başarıdan başarıya koşan Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES), 2017 yılında da fırtına gibi esti. Yerel, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda 95 kez kürsüye çıkma başarısı gösteren BUGES, başarılı sporcularıyla da Milli Takım’a büyük destek oldu. Goalball’de 1, judoda 2, atletizmde 8 sporcuyu Milli Takım’a kazandıran BUGES, Türkiye tarihinde ilk kez dünya gol kralı ve dünyanın en iyi golcüsünü de çıkarma başarısı gösterdi. BUGES, 2017 yılında aldığı 5 kupayla da, başarısını taçlandırdı.
2018 yılında Bursa’yı birinci liglerde temsil edecek tek takım olan BUGES, goalball ve futsalda da en üst ligde mücadele edecek.
Çalışma ve sistemin yanında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in desteğinin büyük başarıları da beraberinde getirdiğini ifade eden BUGES Başkanı Ali Genç, Yönetim Kurulu, teknik heyet, sporculara ve destek verenlere teşekkür etti. Genç, tüm Bursa’ya kulübe destek çağrısında bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.