Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Avrupa üçüncüsü oldu

‘Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası (ECCC) Kros Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden önemli takımlardan olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, ‘Büyük Kadınlar’ kategorisinde 3.’lük gururunu yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa Büyükşehir Avrupa üçüncüsü oldu
 Portekiz’in Mira şehrinde yapılan ‘Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası (ECCC) Kros Şampiyonası’nda Türk takımları, başarılarıyla göz doldurdu. Şampiyonada Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün de aralarında bulunduğu ve dünya çapında atletlerin yarıştığı ‘Büyük Kadınlar’ mücadelesi oldukça çekişmeli anlara sahne oldu.
Bu dalda Türkiye’yi temsil eden iki ekipten Bursa Büyükşehir Belediyespor, 55 puan toplayarak Sporting Lizbon (Portekiz) ve Bilbao Atletismo’nun (İspanya) ardından Avrupa 3.’sü oldu. Yarışı ilk 10 içinde bitirenler arasında Esma Aydemir ve Özlem Kaya da yer aldı.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı, ilk kez takım halinde Avrupa 3.’lüğünü kazandı. Atletizm takımı antrenörü İshak Kaya, Bursa’nın gururu olmaktan ve İstiklal Marşı’nı Portekiz’de duyurmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.