Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda masa tenisi turnuvası

Oyak Renault sporun birleştirici gücünden faydalanarak masa tenisine gönül vermiş çalışanlarını bir araya getirmek üzere Büyükşehir Stadyumu'nda "Masa Tenisi Turnuvası" düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2018 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2018 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda masa tenisi turnuvası
 Oyak Renault, çalışanlarını ilgi duydukları ortak sportif alanlarda bir araya getirmeye devam ediyor. Oyak Renault, sporun birleştirici gücünden faydalanarak masa tenisine gönül vermiş çalışanları için Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda "Masa Tenisi Turnuvası" düzenledi.
2017 yılında kurulan Oyak Renault Masa Tenisi Kulübü'ne üye 55 çalışanın kıyasıya mücadele ettiği turnuvaya kulübümüzün Masa Tenisi Takımı da karşılaşmalarda yer alarak destek verdi. Turnuvada toplam 35 maç yapılırken kazanan Boya Departmanı Proje UET Şefi Erol Genç 'e günün sonunda madalya ve kupa takdim edildi.Çalışanlarının aralarındaki iletişimi güçlendirmek ve dostlukları pekiştirmek üzere daha önce futbol ve basketbol turnuvaları düzenleyen Oyak Renault, ilk kez düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası'nı önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi planlıyor.
 

KAYNAK:(bursadabugün)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.