Hava Durumu

Bursa’da voleybol altyapı çalışmalarıyla güçleniyor

BURSA Büyüşehir Belediyespor Kulübü,voleybol branşında özellikle altyapıya yönelik önemli çalışmalar yürütüyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2019 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2019 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa’da voleybol altyapı çalışmalarıyla güçleniyor
 Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, “sporcu üretici” kimliğiyle tüm kenti kucaklıyor. Voleybol branşında kız ve erkek altyapı çalışmaları Fethiye Spor Kompleksi’nde devam ediyor. Voleybol oynamak isteyen her çocuğa kapılarının açık olduğunu belirten Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Murat Mestan, en doğru kondisyonla yetişen disiplinli sporcuları Bursa’ya kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.


Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde voleybol branşının önemli olduğunu belirten Mestan, “Kızlar kategorisinde A takımımız olmadığı için altyapımızdan ayrılmak isteyenler oldu. Ayrılmak isteyenler için hangi takım ya da hangi şehir uygunsa oraya gitmeleri için yardımcı olacağımızı belirttik. Bonservislerini verdik, bunu kamuoyu ile paylaştık. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde 2 yıldır, A takım düzeyinde yarışmacı kız takımımız yok ama altyapıda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kapılarımız her zaman voleybol oynamak isteyen herkese açık. Spor okullarımızda voleybol oynamak, hazırlık gruplarımızla çalışmak, mini, midi, yıldız ve genç takımlarımızda oynamak isteyen herkes gelebilir. Geniş bir altyapı çalışmamız var” diyerek, gençlerin profesyonel antrenörler Özer Özger, Furkan Uğur, Miray Gürler ve Şevval Pervane ile çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.



A takım seviyesindeki erkek voleybol takımının geçen yıl şampiyon olarak Efeler Ligi’ne yükseldiğini hatırlatan Mestan, “Bu seviyede oynayacak sporcular yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz. Bursa’daki tüm okullarımızı tarıyoruz. Erkek grubumuzda da işi tamamen voleybol antrenörlüğü olan dört profesyonelle çalışıyoruz. Hasan Kurter, Gökhan Bahar, İbrahim Aktay ve Güner Karakaya hocalarımız çocuklarımızı yetiştirmek adına büyük emek harcıyorlar. A takım baş antrenörümüz Fazıl Demirci de bu ekipten sorumlu. Kendisinin tecrübesinden bu alanda da faydalanıyoruz. Antrenörlerimizle, altyapı sporcularımızı en doğru şekilde Bursa’ya kazandırmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.