Hava Durumu

Bursa’da Voleybol şöleni

Seramiksan Spor Kulubü tarafından, bu yıl 6.sı düzenlenen okullar arası “Mini Voleybol Turnuvası” 26 Mayıs Cuma günü Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda başladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa’da Voleybol şöleni
 Seramiksan Spor Kulübü tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 6.sı düzenlenen Okullararası Mini Voleybol Turnuvasında ilk gün, oynanan 8 karşılaşma ile sona erdi.

160 SPORCU

Voleybola olan ilginin her geçen gün arttığı Turgutlu’nun genç yetenekler çıkartan bir merkez olması için düzenlenen turnuvaya 16 okuldan 160 sporcu katılıyor. 26 Mayıs Cuma günü başlayan, 16 okulun katılımıyla gerçekleşen Mini Voleybol Turnuvası, 3 Haziran Cumartesi günü oynanacak final maçları ve ödül töreniyle son bulacak.

TURNUVAYA KATILAN OKULLAR;

19 Mayıs Ortaokulu - 7 Eylül Ortaokulu - Avşar Ortaokulu - Bilgikent Okulları - Gazi Ortaokulu - Hasan Ferdi Ortaokulu - Hasan Üzmez Ortaokulu - İhsan Erturgut Ortaokulu - İzzettin 75. Yıl Ortaokulu - Kocatürk Koleji - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu - Sabiha Erturgut Ortaokulu - Samiye Nuri Sevil Ortaokulu - Şadi Turgutlu Ortaokulu - Şehit Abdullah Tayyip Olçak Ortaokulu - Turgutlu İmam Hatip Ortaokulu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.