Hava Durumu

Bursalı sultanlardan özel öğrencilere ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol takımı, Nilüfer Özel Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2017 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursalı sultanlardan özel öğrencilere ziyaret
 GÖSTERİ MAÇI YAPTILAR

Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı özel öğrencilere anlamlı ziyaret gerçekleştirdi. Nilüfer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nde özel eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehrin Sultanları ilk olarak öğrencilerin çalıştığı işletme olan Niş Kafe'de öğrencilerle birlikte, öğrencilerin hazırladıkları yemekleri yediler. Öğrencilerin voleybol maçı teklifini geri çevirmeyen sporcular okulun bahçesinde öğrencilerle birlikte küçük çaplı bir gösteri maçı yaptı. Ardından sporcular ve teknik heyet okul müdür yardımcısı Neslihan Edinçliler eşliğinde okulu gezerek öğrencilerin çalışmalarını inceledi.

ÖZGÜVEN VERECEK

Gerçekleşen bu ziyaretin eğitim alan öğrenciler için büyük mutluluk ifade ettiğini belirten okul müdür yardımcısı Neslihan Edinçliler, "Burada eğitim alan öğrencileri topluma kazandırmak ve iş kollarında faaliyet göstermeleri açısından büyük çaba sarf ettiler. Bursa'yı ülkemizde ve Avrupada en iyi şekilde temsil eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularının ziyareti eğitim alan öğrencilerin özgüvenini kuvvetlendirecektir" dedi. Ziyaretin ardından sporcuların imzaladığı formayı takım kaptanı Gizem Karadayı'nın elinden alan öğrenciler, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı'nın evindeki tüm maçlara gelme ve destekleme sözü verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.