Hava Durumu

Bursa’ya hayran kaldılar

Bursa'da Asya Şampiyonası'na katılmak için yaklaşık 20 gündür hazırlık yapan Kuveyt Atletizm Milli Takımı, kente hayran kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2017 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2017 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa’ya hayran kaldılar
 Kampın son gününde teknik heyet ve sporcularına iftar yemeği verilirken, yemeğe 25 atlet ve teknik ekibin yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin ile Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Saltık da katıldı. Atıcılar Olimpik Tesisleri'ndeki 20 günlük kamp süresince hazırlıklarını tamamlayan atletler, Bursa'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

BURADA EVİMİZDE GİBİYİZ

Kuveyt Atletizm Milli Takımı kafile sorumlusu Sayar El Enezi, "Spor kenti Bursa'nın konukseverliğini, doğal yapısını ve modern spor tesislerini diğer takımların yöneticilerine tavsiye ederek kamp çalışmalarında burayı değerlendirmelerini isteyeceğim. Burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. 15 gün sonra yeniden Bursa'ya geleceğiz. Bizleri burada en iyi şekilde ağırlayan başta organizasyon şirketimiz Selam Tur Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Erdem'e, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyespor yetkililerine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.