Hava Durumu

Büyükşehir ile pedal pedal Bursa

Kırsal alanların gelişiminin turizme yönelik faaliyetlerle ivme kazanması adına çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı bisiklet sporunun turizmin bir parçası olması amacıyla Büyükşehir ile Pedal Pedal Bursa projesini hayata geçiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Büyükşehir ile pedal pedal Bursa
 Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Bursa Turizm Haritası altlığı ile oluşturulmuş gezi rotaları üzerinde uygulanacak olan proje kapsamında Bursa’nın 17 ilçesinin kültürel, turistik ve tarihi odak noktaları ziyaret edilecek ve Bursa kırsal turizmine katkı sağlanacak.
Proje kapsamında gerçekleştirilen ilk etkinlik Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından oluşturulan Bursa Bisiklet Topluluğu’nun katılımıyla başladı. Sonbahara Merhaba adı verilen etkinlikte sporcular sabah saatlerinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Güney Kapısı’nda buluştular.
Katılım belgeleri ile birlikte forma ve yağmurluklarını teslim alan sporcular sağlık ekipleri, jandarma ve polis ekipleri nezaretinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Mudanya Hasan Bey Kültür Merkezi’ne ulaştılar. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ikramın ardından Mudanya ve kültür merkezinin tarihi hakkında bilgi alan katılımcılar burada hatıra fotoğrafı çektirerek dönüş yolculuğuna başladı. Dönüş yolculuğunun ardından etkinlik Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde son buldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.