Hava Durumu

Canınız sağ olsun

Bursa ekibi nefesleri kesen final maçında güçlü rakibine kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Canınız sağ olsun
 Tofaş, PTT Erkekler Basketbol Türkiye Kupası final maçında Anadolu Efes'e 78-61 yenildi ve turnuvayı ikinci olarak tamamladı.


RAKİP İYİ BAŞLADI
PTT Erkekler Basketbol Türkiye Kupası'nda büyük heyecana sahne olan final maçında Tofaş'ı 78-61'lik skorla geçen Anadolu Efes şampiyon oldu. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğine pota altında bulduğu sayılarla hızlı başlayıp 26-17'lik üstünlük yakalayan Anadolu Efes, savunmada sert oyununu sürdürüp Tofaş'a kolay sayı şansı vermedi ve final mücadelesinin ilk yarısında soyunma odasına 8 sayı farkla 40-32 önde gitti.

FARKI AZALTAMADI
Karşılaşmanın üçüncü periyodunda Bursa ekibi rakibi karşısında Tony Crocker ve Pierria Henry ile bulduğu sayılarla farkı azaltmaya çalışsa da Ergin Ataman'ın öğrencileri sayı farkını korudu ve son periyoda 62-47 önde girdi. Karşılaşmanın son çeyreğinde de üstün oyununu sürdüren Anadolu Efes, salondan 78-61 galip ayrıldı ve Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. Turnuva boyunca oynadığı basketbolla rakiplerinin saygısını kazanan fakat final maçında istediği sonucu alamayan Tofaş ise turnuvada ikincilikle yetindi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.