Hava Durumu

Gazi 'Yiğit'le devam

Orhangazi Belediyespor, Teknik Direktör Zafer Yiğit'le olan sözleşmesini 1 yıl uzattı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2017 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2017 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Gazi 'Yiğit'le devam

 Hem ismini hem de başkanını değiştiren Orhangazi Belediyespor, geçtiğimiz sezon takımın başında yer alan Zafer Yiğit ve ekibiyle yeniden sözleşme imzaladı. Başkan Necmettin Şahin, 'Biz hocamıza güveniyoruz. Yeni sezon Orhangazi'ye başarı getirecek ve yıllardır özlemini duyduğumuz 2. Lig'e çıkacağız” dedi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Kendilerine olan güvenden dolayı teşekkürlerini dile getiren Teknik Direktör Zafer Yiğit de, 2017-2018 sezonunda başarıya ulaşmak için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. Yiğit'in ekibindeki antrenörler, Kaan Demir, Aykut Şenkul ile kaleci antrenörü Özcan Pehlivan ile de 1 yıllık mukavele yapıldı.

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Orhangazi Belediyespor'da olağan genel kurul sonrasında Necmettin Şahin başkanlığındaki yeni yönetimde görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti; Mesut Keskin (2. Başkan), Serkan Ateş (İdari Asbaşkan), Celil Koç (Mali Asbaşkan), Recep Alemdar (Teknik Asbaşkan), Fatih Yüce (Futbol Şube Sorumlusu), Recep Çil (Stad ve Tesis Sorumlusu), Ender Teke (Muhasip), Hasan Bozbey (Basın Sözcüsü), Ayhan Toktürk (Ulaşım Sorumlusu), Uğur Zafer Yıldız (Akreditasyon Sorumlusu), Tuncer Yenigün (Altyapı Sorumlusu), Özkan Dağdelen (Arge), Fikret Nogal (Reklam Sorumlusu), Muammer Yolcu (Taraftar Sorumlusu). 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.