Hava Durumu

Geleneksel Turnuvanın Şampiyonu ‘İnşaat Beton’ Oldu

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası ve 18. Geleneksel Veteranlar Turnuvası Şükrü Şankaya Tesislerinde oynanan maçlarla sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Geleneksel Turnuvanın Şampiyonu ‘İnşaat Beton’ Oldu
 Bu yıl Makina Mühendisi Hasan Anlaş, Şehir Plancısı Alev Çetinkaya, Elektrik Mühendisi İsmail Özsuman anısına düzenlenen turnuvada mühendis, mimar ve şehir plancılarının oluşturduğu 16 takım şampiyon olmak için ter döktü. Turnuvanın galibi olan İnşaat Beton takımı kupayı evine götürdü.

 

İnşaat Beton – Ziraat Mühendisleri Odası ve Makina Dinamo –Maden Mühendisleri Odası takımları arasında yapılan şampiyonluk ve 3’ncülük maçları kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. İnşaat Beton şampiyon olurken, Ziraat Mühendisleri Odası ikinci, Makina Dinamo üçüncü oldu. Şükrü Şankaya Spor Tesisleri’nde iki ay boyunca yapılan maçların ardından yine dostluk ve birliktelik kazandı. Veteran takımlarında ise Veteran Recep Şeker 1’ncilik kupasını kaldırdı.

 

Maçların sonunda her iki turnuvada dereceye giren takımlara ve gol krallarına kupa ve plaketleri ayrıca anılarına turnuva düzenlenen Hasan Anlaş, Alev Çetinkaya, ve İsmail Özsuman’ın ailelerine anı plaketleri, turnuvayı yöneten hakem ve sağlık personeline de teşekkür plaketleri sunuldu.

 

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Fikri Düşünceli, Makina Mühendisi Hasan Anlaş, Şehir Plancısı Alev Çetinkaya, Elektrik Mühendisi İsmail Özsuman’ı saygı ve sevgiyle andıklarını belirterek, 29 yıldır devam eden turnuvanın dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi. Turnuvanın en önemli özelliğinin 29 yıldır devam etmesi olduğunu belirten Düşünceli, turnuvanın düzenlenmesine katkıda bulunan herkese teşekkür etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.