Hava Durumu

İnegöl Belediyespor'dan imza şovu

2017-2018 sezonunda (TB2L) Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan İnegöl Belediyespor, düzenlediği toplu imza töreni ile anlaşmaya vardığı oyuncularla sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2017 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2017 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegöl Belediyespor'dan imza şovu
 Transfer çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamlayan kulüp, iç transferde Gökhan Keser ile 1 sezon daha anlaşma sağladı. Daha evvel anlaşmaya varılan Nilüfer Belediye'den Adnan Kapucu, USP'den Anıl Atamış, Adanaspor'dan Biray Yener ile Onur Yüzüak, Aydın Efespor'dan Ediz İsmailoğlu, Çankırı Belediyesi'nden Hakan Çetin ve Ömer Berkay Şalcı, Başkent Karşıkaya'dan M.Emin Işık, Uşak'dan Mehmet Yılmaz, Antalya Osmalıspor'dan Oğuzhan Gülten ve Nilüfer Belediyespor'dan Tolga İz ile sözleşme imzalandı. Ayrıca kulübün altyapı kadrolarında bulunan Melih Y. Demirci ile Alper Uçaravcı’da A takım antrenmanlarına katılmaya başladı.

"HEDEFİMİZ PLAY-OFFLARA KALMAK"
İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulübün Doğa Sporları ile Diğer Branşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, "2017-18 yılının ilk imzalarını atmış bulunuyoruz. Bilindiği üzere bu sene Basketbol 2. Ligin’de mücadeleye devam edeceğiz. Kadromuzu genç ve hedefli arkadaşlar ile güçlendiriyoruz. Çok iyi transferler yaptık. Hedefimiz bu sezon play-offlara kalmak. İnegöl Belediyespor ayaklarını yere sağlam basarak basketbol liglerinde istikrarlı ve kararlı olarak bu yolda ilerleyecek. İnşallah yeni sezonda takım olarak gücümüzü ortaya koyarak İnegöl Belediyespor’u iyi yerlere getirmek için çalışacağız. İnegöl marka bir kenttir. İnegöl isminin olduğu her yerde iddia vardır, sinerji vardır, güzellik vardır. Bizde iddialıyız. Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz" ifadelerine yer verdi.
Basketboldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Şentürk, "Bu sezon oluşturduğumuz basketbol takımımız genç, heyecanlı ve hedefleri olan bir takım. Transferlerde özellikle genç ve yetenekli oyuncuları tercih ettik. Hedefimiz mücadelesi yüksek, seyircimizi heyecanlandıracak bir takım oluşturmaktı, bunu da başardığımızı düşünüyoruz. Seyircilerimizden tek isteğimiz takımlarına sahip çıkarak basketbol maçlarında tribünlerde yerlerini almaları" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.