Hava Durumu

İnegöl hediye etti: 0-3

Bursa ekibi, Halkbank karşısında set sonlarındaki hatalarının bedelini yenilgiyle ödedi. Sahasındaki maça iyi başlayan turuncu mavililer, setlerde sonuca yaklaşmasına rağmen istediğini alamadı ve aldığı mağlubiyetle ikinci yarıya puansız başladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2018 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegöl hediye etti: 0-3

Voleybol Efeler Ligi'nde ikinci yarının ilk maçında İnegöl Belediyespor, evinde Halkbank'a 3-0 mağlup oldu. İnegöl Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada rakibi karşısında istekli bir oyun sergileyen Bursa ekibi, set sonlarındaki hatalarının bedelini ağır ödedi. Karşılaşmanın ilk setinde rakibi karşısında 24-22 üstünlüğü yakalayan turuncu mavililer, bir sayı almayı başaramadı ve rakibinin 30-28 üstünlüğünü önleyemedi. 

İYİ BAŞLADI AMA...

İkinci sette de file önünde zaman zaman etkili gözüken İnegöl Belediyespor, son bölümde basit hatalar yapınca seti 25-23 kaybetti. İkinci sete iyi başlayan Bursa ekibi, son bölümde yine aksadı. Rakip blokları aşmakta zorlanan turuncu mavililer, seti 26-24 kaybederken, karşılaşmadan da 3-0 mağlup ayrıldı ve ikinci yarıya yenilgiyle başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.