Hava Durumu

İnegölspor sezonu açtı

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, yeni sezon hazırlıklarına dualar eşliğinde başladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2019 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2019 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegölspor sezonu açtı
 Bordo beyazlı ekip, kulüp tesislerinde teknik direktör İsmail Güldüren yönetiminde sezonun ilk çalışmasını yaptı. Çalışma öncesi gazetecilere açıklama yapan Kulüp Başkanı Eşref Güç, İnegöl'de 2 kamp programı olacağını kaydetti. 3'üncü kamp döneminin Kızılcahamam'da gerçekleşeceğini belirten Başkan Güç, yeni sezon ve transferlere dair de bilgiler verdi. Başkan Güç, "Biz yönetim olarak transferi ince eleyip sık dokuyarak yapıyoruz. Türkiye'de hala bir kriz devam ediyor. Çok çalışacağız. Mücadele edeceğiz. Sadece sporla alakalı değil hep beraber inşallah bunun üstesinden geleceğiz. Allah nasip ederse hedeflerimiz var" dedi.

BAŞKAN GÜÇ: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

İnegölspor'u gençleştirdiklerini belirten Başkan Güç, "Hedeflerimizin içerisinde kesinlikle play-off var. Ne kadarda iyi grup olsa hiç fark etmiyor. Biz işimize bakacağız. Birlik beraberlik içerisinde olacağız. Bu işin parçası sadece yönetim değil herkestir. Bu işin gazeteci boyutu var. Taraftar boyutu var. En önemli boyutlardan birisi. Hep beraber inşallah bu sezonu layığı ile bitirmeye çalışacağız. Hedefimiz kesinlikle play-off. Play-off'la beraber şampiyonluk. Bunu da sindire sindire yapmak lazım. Malum borçlanmamak lazım. 4-5 oyuncu daha alacağız. Hocamızın ihtiyaç duyduğu noktalara transfer yapacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Şu anda aldığımız 4-5 arkadaşımız var. Onlarda hocamızın istediği kardeşlerimiz. Burada ileriye dönük transferlerde düşünüyoruz. Kampta denenecek olan oyuncularda olacak. Sonuçta İnegölspor'un menfaatleri için gerekenleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

TEKNİK DİREKTÖR GÜLDÜREN'DEN TRANSFER YORUMU

Teknik direktör İsmail Güldüren ise, "2 kez 11'er gün olmak üzere İnegöl'de çalışacağız. Ayın 13'ünde de Kızılcahamam Çam otele gideceğiz. Transfer ettiğimiz 2 oyuncumuz aramızda. Yeni transferlerimizden Niyazi eşyalarını almak için Sakarya'ya gitti. 1 Hafta önce anlaştığımız Uğur Bulut askerde olduğu için basına çıkaramıyoruz. Yarın 2 oyuncu daha gelecek. Bu hafta içerisinde planlamış olduğumuz 4-5 tane oyuncu gelirse, sadece santrfor ve stoper mevkisine oyuncu bakacağız. Diğer baktığımız oyuncuların çoğu ile görüştük. Hafta içerisinde İnegöl'e bekliyoruz. İnegöl'deki kamp programında 2 hazırlık maçı yapacağız. Ankara'daki kampta ise 4 tane hazırlık maçı yapacağız" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.