Hava Durumu

İnegölspor Teknik Direktörü Yoldaş: "Kazanmak için bütün gücümüzle oynayacağız"

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Sancaktepe Belediyespor maçını kazanmak için takım olarak bütün güçleri ile oynayacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegölspor Teknik Direktörü Yoldaş: "Kazanmak için bütün gücümüzle oynayacağız"
 TFF 2. Lig Kırmızı Grup 9. hafta mücadelesinde İnegölspor, 21 Ekim Cumartesi 15.00'te sahasında Sancaktepe Belediyespor karşı karşıya gelecek. Bordo-beyazlı ekipte Sancaktepe Belediyespor maçı hazırlıkları sürerken, antrenman öncesi Teknik Direktör Murat Yoldaş, mücadele hakkında açıklamalarda bulundu. Son maçta savunma olarak verimli olduklarını vurgulayan Yoldaş, "Son oynadığımız maçta özellikle ikinci devre belki savunma anlamında bir görüntü verdik ama esasen bunu ben şöyle değerlendiriyorum. Mutlaka biraz daha geride kabul ettik ama top rakipteyken bütün takım topun arkasında olmasını zaten hep söylüyoruz. Bunu takım olarak çok iyi yaptığımızı düşünüyorum. Sadece yapamadığımız bir şey vardı, topu savunmadan hücuma geçişte hızlı olamadık ve geçtiğimiz pozisyonlarda bunları değerlendiremedik. Özellikle bu hafta onun üzerinde duruyoruz” şeklinde konuştu.

"Pozisyonları gole çevirmek çok önemli"
Deneyimli teknik adam, bir gol bulduktan sonra yapılan hücumları iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, "Topu kazandığımızda savunmadan sonra hücum aksiyonlarını geliştirme amaçlı antrenmanlar yaptık. Maçta da tabii ki çok önemli bunlar ama bir tane yakalıyorsun, iki tane yakalıyorsun. Bunların bir tanesi bile olsa gole çevirmek önemli. Zaten bir tane gol bulduğumuzda da rakibin dengesini bozmuş oluyorsunuz. Karşı taraf bu sefer risk alıyor. O risk aldığı zamanda yine elde ettiğimiz hücumları iyi değerlendirebilirsek, daha iyi işler olur diye düşünüyorum" diye konuştu.

"Kazanmak için bütün gücümüzle oynayacağız"
Yoldaş, oyuncularının iyi çalıştığını söyleyerek, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:
"Kazanmak için bütün gücümüzle oynayacağız. Çocuklar iyi çalışıyor. Son maçla ilgili kendilerine daha da güven geldi. Sancaktepe maçı da bu anlamda çok önemli. Yukarıya doğru gidişimizi bir adım daha yukarıya tırmanma adına önemli bir maç diye görüyorum. Kemal'in sakatlığı var. Raif ve Kenan iki hafta yok. Anıl'ın durumu belli değil. Böyle bir durum var ortada. Okan'ın ve Enes'in hafif sakatlığı var. Kemal, Kenan, Raif'in sakatlıkları ciddi. Anıl'ın iyileşmesi halinde antrenman eksikliği var. Diğer oyuncuların fazla bir şeyi yok. Maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Nasip, görev verdiğimiz arkadaşlarımızda elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Hepsine güveniyoruz. Son maçta 2 tane genç oyuncumuzla oynadık. Oylarda aslan gibi oynadılar, mücadele ettiler. Bir bütünüz. Zaten çok kısıtlı bir kadromuz var. Kendileri de bunu biliyorlar. Yetiştirebildiğimizi yetiştireceğiz. Bizim için önce sporcu sağlığı gelir. Sahaya çıkacağız ve elimizden gelen her şeyi yapacağız inşallah."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.