Hava Durumu

İnegölspor’a eski başkanlardan tam destek

Cumartesi günü konuk olacağı Tuzlaspor maçı ile Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 2017/18 futbol sezonu defterini açacak olan İnegölspor’da son rötuşlar atılırken, kulübü ziyaret eden eski başkanlar ekibe destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnegölspor’a eski başkanlardan tam destek
 İnegölspor kurucu Başkanı Hasan Bilge ile eski başkanlardan Fikri Bayraktar, Varol Sarılar, Sadri Demirtaş, Metin Anıl, Ruhi Cilam, Nihat Kuyumcu, Abdullah Ezim, Yusuf Şen, Eşref Güç ve Timur Erezsarı, futbolculara ve teknik heyete baklava ikram edip başarılar diledi. Kulüp Başkanı Münür Kanar ve bazı yöneticiler, tarihi bir ziyaret gerçekleştiren eski başkanları tesislerde karşıladı.

Hasan Bilge, “2017-2018 sezonunun hayırlı ve uğurlu geçmesi için eski başkanlar olarak İnegölspor’umuzu ziyaret maksadıyla geldik. Yönetim kurulu başta olmak üzere yönetici arkadaşlarıma, teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum. İnşallah İnegölspor’u layık olduğu daha üst kümelere çıkarmak onlara nasip olur. Biz hepimiz sizin arkanızdayız. Maddi, manevi her anlamda sizlerle beraberiz. Başarılar diliyorum” dedi.
İnegölspor eski Başkanı Varol Sarılar ise, “Başkanlarıma teşekkür ederim. Hasan Bilge başkanımın dileklerine aynen katılıyorum. Başarılar diliyorum. Sizlere güveniyoruz. İnegölspor’u tercih ettiğiniz içinde çok teşekkür ederiz. Bu kulübü en iyi şekilde temsil edeceğinize de yürekten inanıyoruz. Tekrar başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise, "Kulübümüzün çok değerli başkanlarının ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İnegöl böyle bir tabloyu özlemişti. Bugün 84 ruhunu oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bilindiği gibi biz ağır bir yükün altına girdik. Bu yükün altından tek başına kalkmamız mümkün değildi ama şimdi eski başkanlarımızın ve İnegöllülerin el ele vermesiyle bu yükün altından alnımızın akıyla çıkacağız. Gün birlik günü. Bu birlikteliği sağlayan eski başkanlarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bir kez daha ilçe halkımıza seslenmek istiyorum. Bize güvensinler. Biz onların sayesinde başarılı olacağız. Bu hafta ilk maçımıza deplasmanda çıkıyoruz. İnşallah güzel sonuçla döner ilçe halkımıza çifte bayram yaşatırız" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.