Hava Durumu

İsmail Kemankaş’tan Dev Eser

Araştırmacı Gazeteci yazar aynı zamanda Bursa futbolunun bilgi bankası olarak bilinen İsmail Kemankaş, çalışmasını tamamladığı GAZİ'NİN STADYUMU isimli eserini 11 Eylül Çarşamba günü Ördekli Kültür Merkezinde düzenlediği imza günüyle sevenleriyle buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2019 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2019 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İsmail Kemankaş’tan Dev Eser

Araştırmacı Gazeteci yazar aynı zamanda Bursa futbolunun bilgi bankası olarak bilinen İsmail Kemankaş, çalışmasını tamamladığı GAZİ'NİN STADYUMU isimli eserini 11 Eylül Çarşamba günü Ördekli Kültür Merkezinde düzenlediği imza günüyle sevenleriyle buluşturdu. Yılların bilgi birikimi ile hazırladığı çalışmasının basımını gerçekleştiren araştırmacı gazeteci yazar İsmail Kemankaş bilindiği gibi futbol ve spor geçmişiyle de adeta bir Bursa futbolunun arşivi gibi birikimini bu kez ortaya çıkardığı önemli bir eserle futbol kamuoyunun ilgisine sundu. Bursa Atatürk Stadyumunun kuruluşundaki katkısı bilinen ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e atfettiği eserinde aynı zamanda Bursa'da futbolunun nasıl yeşerdiğini ve geliştiğini anlatılıyor. 
İMZA GÜNÜ DÜZENLEDİ

Yazar İsmail Kemankaş, GAZİ'NİN STADYUMU isimli eserinin tanıtımını ve imza gününü özel bir gün ile taçlandırmayı da ihmal etmedi. Bursa'nın Kurtuluş günü olan 11 Eylül gününde GAZİ'NN STADYUMU isimli eseri anlamlandıran Kemankaş, Çarşamba günü saat 17:30'da Ördekli Kültür Merkezinde kitabının tanıtımını ve imza gününde tüm spor camiasını buluşturmayı da hedefledi.   ADNAN ALP 

  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.