Hava Durumu

Karacabey Belediyespor, 2'nci Lig aşkına

Karacabey Belediyespor’da yönetim ve futbolcular ligi en iyi şekilde bitirerek, Karacabey’e şampiyonluk kupasını getirmek istiyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2019 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2019 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey Belediyespor, 2'nci Lig aşkına
 TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta ikinci sırada bulunan Karacabey Belediyespor, 33'üncü hafta maçında 27 Nisan Pazar günü evinde Yeni Çorumspor ile karşı karşıya gelecek. Mustafa Fehmi Gerçeker Stadyumu'nda saat 15.30’da oynanacak mücadeleyi Serhad Ürkmez yönetecek.

Karacabey Belediyespor’un kendi tesislerinde yapılan çalışmalarda, ısınma koşusu, ısınma hareketleri, koordinasyon ve pas çalışmasının ardından antrenmana çift kale maç ile devam edildi. Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Karacabey BelediyesporTakım Kaptanı Gökhan Çetinus, kalan iki maçları olan Yeni Çorumspor ve Cizrespor maçlarını kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.Çetinus, “Kalan iki maçımızı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Evimizde oynayacağımız Yeni Çorumspor ve deplasmanda oynayacağımız Cizrespor maçlarından 3 puan alarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ligi en iyi şekilde bitirerek, play-off’a iyi bir şekilde hazırlanacağız. Bu yıl sezon başında dediğimiz gibi “O sene, bu sene.” Onursal Başkanımız Ali Özkan, Kulüp Başkanımız Uğur Koçak, kulüp yöneticilerimiz ve taraftarlarımızla sezon başından bu yana bir birimize inandık ve kenetlendik.  En büyük destekçimiz taraftarlarımız. Taraftarlarımız bizi en başından beri olduğu gibi bizi sürekli desteklesinler. O kupayı buraya getireceğiz” dedi.

HASAN ŞERMET: "PLAY-OFF'TA EV SAHİBİ OLMANIN AVANTAJINI KULLANMAK İSTİYORUZ"

Karacabey Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet ise, Yeni Çorumspor maçının iki takım açısından da önemli olduğunu söyledi. Şermet, “Çorum bizim 6 puan gerimizde. Ama play-off hattıyla 6’ncıyla da arasında 4 puanlık bir fark var. Onlar adına çok önemli bir maç. Kaybettikleri zaman alttaki de kazanırsa, tabi son maçta da Adliyespor ile oynayacağını düşünürsek çok ciddi sıkıntılara düşebileceği bir pozisyona gelecek.  Bizim açımızdan da biz bu maçtan galip gelerek,en azından 2’ncilik veya 3’ünclük şansını garantileyip play-off’ta ev sahibi olmanın avantajını kullanmak istiyoruz. O açıdan iki takım açısından da önemli bir maç. Başka bir önemi de Çorum’a karşı bizim hiç galibiyetimiz yok. İlk maçta kötü bir yenilgi almıştık. Bunu da telafi etmek istiyoruz. Futbolcularımız da bunun bilincinde. Bu yüzden de bu maça çok önem veriyoruz. Sakatlığı devam eden İlker ve cezalı durumda ki İlyas, Çorumspor maçında sahada yer almayacak” şeklinde konuştu.

"FİNALE KALACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM"

Play-off maçlarından galibiyetlerle ayrılarak mutlu sona ulaşmak istediklerini belirten Teknik Direktörü Hasan Şermet, “Play-off çok heyecanlı bir olay. Karacabey’de play-off heyecanını ilk defa yaşayacağız. Eleme usulü maçlar sabır gerektiren maçlar. Çok değişkenlik gösterebilir. Biz ligi 2’nci veya 3’ncü bitirerek play-off’un ilk maçını deplasmanda oynayıp ikinci maçta seyircimizle beraber galip gelmek istiyoruz.  Seyircimiz Kocaeli maçında gösterdikleri performansla bir takıma ne kadar etki yaptıklarını gösterdiler. Her maç bizi bu şekilde desteklesinler. Finale kalacağımıza yürekten inanıyorum. Bu futbolcular bunu sonuna kadar hak ettiler. Mutlu bir sonla sezonu bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

UĞUR KOÇAK: "PLAY-OFF'LARDA BU TAKIM 2'NCİ LİG'E ÇIKACAK"

Çorumspor müsabakasına çok önem verdiklerini belirten Karacabey Belediyespor Başkanı Uğur Koçak da, “Karacabey Belediyespor olarak play-off’a kalmamamız kesinleşti. Bu hafta oynayacağımız Çorumspor maçı ligdeki yerimizi belirleme açısından çok önemli bir maç. Galip geleceğimize inancımız tam. Tüm Karacabeyli sporseverleri ve taraftarlarımızı Çorumspor müsabakasına bekliyoruz. Centilmence ve güzel bir müsabaka olmasını temenni ediyoruz. Taraftarlarımızdan ricam hakemin son düdüğüne kadar sükunetlerini  korusunlar. Kocaelispor maçında yaşanan ufak tefek sıkıntılar yüzünden sahamız kapanma noktasına geldi. Bu hafta güzel bir müsabaka izleyelim ki play-off’larda sahamız kapanmasın. Play-off’larda bu takım 2’nci Lig’e çıkacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.