Hava Durumu

Karacabey futbolunun geleceği emin ellerde

BURSA'nın Karacabey ilçesinde Karacabey Belediyespor'un U-12 Takımı, bölgesel düzeyde düzenlenen ve 1 yıl boyunca 10 takımın mücadele ettiği U-12 Ligi’nde sezonu namağlup şampiyon tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2019 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2019 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey futbolunun geleceği emin ellerde
 Bursa'nın Karacabey ilçesinin altyapı takımları, bölgesel düzeyde düzenlenen ve 1 yıl boyunca 10 takımın mücadele ettiği U-12 Ligi’nde ilçeyi başarıyla temsil etti.


Karacabey adına mücadele eden Karacabey Belediyespor ve Karacabey Gençlerbirliği takımları sezonun final maçını oynama başarısı gösterirken, müsabakayı 1-0 kazanan Karacabey Belediyespor U-12 takımı, ligi şampiyon olarak tamamladı.



Müsabakaların tamamlanmasıyla birlikte, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından Eskikaraağaç Mahallesi Şehriyar Tesisleri’nde iki takıma da yemek verildi.



SPORA VE SPORCUYA DESTEK SÜRECEK



Müsabakalarda final oynama hakkı elde eden 2 Karacabey takımıyla da gurur duyduklarını ifade eden Özkan, “Her iki takım oyuncularımızı, hocalarını ve ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Karacabeyli sporcuların elde ettiği başarılar hepimizin göğsünü kabartıyor. İlçemizde sporun 7’den 70’e yaşam biçimi haline gelmesini hedefliyor ve bu konuda somut adımlar atıyoruz. Karacabey Belediyesi olarak, spora ve sporcuya tam desteğimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.