Hava Durumu

Karacabey’e ‘spor kompleksi’

Bursa’nın Karacabey ilçesine modern spor kompleksi inşa ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey’e ‘spor kompleksi’
 Eski panayır yerinde geçen yıl başlatılan spor kompleksi inşaatını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, 2 milyon TL tutarındaki ilk bölümün büyük ölçüde tamamlandığını söyledi. kompleksin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı müjdesini veren Özkan, kompleksin bulunduğu alanın önümüzdeki dönemde bir ‘spor vadi’sine dönüştürülmesini hedeflediklerini söyledi.
Göreve geldikleri 3 yıl önce ilçenin mevcut potansiyelini harekete geçirecek köklü değişimleri başlattıklarını ve akılcı bütçe yönetimi ile borçları sıfırlayarak ekonomik anlamda güçlü bir belediye oluşturduklarını dile getiren Ali Özkan, hayata geçirdikleri projelerin bunun en önemli delili olduğuna vurgu yaptı.
Modern çağı yakalayacak ekonomik hamlelerin, sporun tüm kitlelere yaygınlaştırılması ile desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Özkan, bu anlamda sportif altyapıya el atarak, 3 yıl önce 300 olan sporcu sayısını büyük bir artışla 8 bine çıkardıklarını anlattı.
Elde edilen bu başarıların kalıcı olması adına önemli bir tesisleşme atağına geçtiklerini ifade eden Özkan, eski panayır yerinde bulunan ve tüm ilçe halkını sporla buluşturacak ‘spor kompleksi’ inşaatını başlattıklarını kaydetti.
Tamamını Karacabey Belediyesi imkânları ile yürüttükleri spor kompleksinin ilk bölümünde sporcu odaları, yemekhane, konferans ve fitness salonları, idari ofisler ve antrenman sahalarının yer aldığı bilgisini veren Özkan, tesislerin ilk bölümü için şu ana kadar 2 milyon lira harcandığını ve açılışının da önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.