Hava Durumu

Karate Şampiyonası'na Yıldırım Damgası

Katıldıkları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda başarı kazanan Yıldırım Belediyespor Kulübü sporcuları, Yıldırım Belediye Meclisi ocak ayı olağan toplantısında ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2019 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2019 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karate Şampiyonası'na Yıldırım Damgası
 Sağlıklı nesillerin inşa edilmesine, spora ve sporcuya verdiği destekle ivme kazandıran Yıldırım Belediyesi, başarılı sporcuları ödüllendirmeye devam ediyor.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, şampiyonalarda başarı kazanan Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını Yıldırım Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis toplantısında konuk ederek ödüllendirdi. Başarılı sporcuları her ay meclis toplantısında ağırlayarak ödüllendirdiklerini belirten Başkan Edebali, “Spora ve sporcuya yapılan yatırım sonucunda kazanılan zaferlerle Belediyemiz, Spor Kulübümüz ve sporcularımız spor arenasında adından sıkça söz ettiriyor. Spor Şehri Yıldırım hedefimizde bizlere yardımcı olan, Yıldırım’ın sporda lokomotif şehir olmasına katkıda bulunan tüm sporcu kardeşlerimizi gözlerinden öpüyor, başarıları dolayısıyla kendilerini kutluyorum” dedi. 12-19 Ocak tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen Kyokusihin Karate Türkiye Şampiyonası’nda kendi kategorilerinde 1’inci olan Abdullah Mingsar, Ali Kerim Güven ve 2’nci olan Aylin Bayram, Cuma Eroğlu ile 3’üncü olan Esra Uğur Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve meclis üyeleri tarafından ödüllendirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.