Hava Durumu

'Layık olduğumuz yere geleceğiz'

Ersin Yazıcı başkanlığında kulübün çıtasının yükseleceğini belirten İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, "Emniyetspor'un layık olduğu yerlere geleceğine inanıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
'Layık olduğumuz yere geleceğiz'
 Amatör spor kulüplerinden Emniyetspor, geleneksel iftarda buluştu. Gönlü Ferah Otel'de gerçekleştirilen organizasyona İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Kulüp Başkanı Ersin Yazıcı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Osman Kılıç, BASKF eski Başkanı Cemal Vardar ile çok sayıda Emniyet teşkilatı mensupları katıldı. Başkan Yazıcı, iftar programına katılan tüm konuklara teşekkür etti.

BAŞARILI BOKSÖRLERE ÖDÜL

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise Kırmızı Beyazlı kulübün, yeni başkanıyla birlikte çıtayı yükselteceğine inandığı dile getirerek, boks dalında milli takıma seçilen Halit Daş ve Türkiye üçüncüsü olan Semih Söylemez'i tebrik etti. Sporcuları kutlayan Yıldız, "Emniyetsporumuzun Bursa spor camiasında çok önemli bir yeri ve geleneği var. Kulübümüzü layık olduğu yerlere ve daha yukarılara tırmandıracağız" dedi. Gecede başarılı sporcular plaket ve küçük altınla ödüllendirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.