Hava Durumu

Masa Tenisinden 4’te 3

Masa Tenisi Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Kadın takımı, Süper Lig 2. Etap maçlarını 3 galibiyet 1 mağlubiyetle tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2019 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2019 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Masa Tenisinden 4’te 3
 Masa Tenisi Süper Ligi Danyal Çiper Sezonu 2. Etap maçları Gaziantep’te tamamlandı. Atatürk Kültür ve Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Büyükşehir Belediyespor Kulübü 2. Etap’a 4-3 ‘lük Koca Sinan Belediyespor galibiyeti ile başladı. İkinci maçında TİGEM Spor ile karşılaşan Bursa ekibi 3-1 önde götürdüğü karşılaşmadan 3-4’lük yenilgiyle ayrıldı. İkinci ve son gün maçlarında İstanbul DSİ ve İstanbul VMT takımlarıyla karşılaşan Bursa Büyükşehir Belediyespor bu maçları 4-0’lık skorlarla geçerek Süper Lig 2. Etap maçlarını 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile tamamladı.

Genel toplamda 7 galibiyet, 1 mağlubiyete ulaşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü topladığı 15 puanla 3. sırada yer aldı.  Sezonu üst sıralarda tamamlamak isteyen yeşil-beyazlılar 21-22 Aralık’ta Ankara’da oynanacak 3. Etap maçlarında Trabzonspor, Birevim Masa Tenisi İhtisas, Çorum Gençlik Spor ve Fenerbahçe takımlarıyla karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.