Hava Durumu

MUDANYA BELEDİYESİ BASKETBOL YAZ OKULU AÇILDI

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması amacıyla Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz“Basketbol Yaz Okulu” ile yenileme çalışmaları tamamlanan “Yeni Mahalle Basketbol Sahası” düzenlenen törenle açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2017 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2017 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MUDANYA BELEDİYESİ BASKETBOL YAZ OKULU AÇILDI
Öğrencilerin yaz tatillerini sportif faaliyetler ile geçirmesini sağlamak amacıyla Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen “Basketbol Yaz Okulu” ile baştan aşağıya yenilenen Yeni Mahalle Basketbol Sahası düzenlenen törenle açıldı. Düzenlenen törene Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman’ın yanı sıra Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Altıntaş, Akın Poroy ile birim müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
“HİZMETLERİMİZİ GURURLA, SEVGİYLE YAPIYORUZ”
Açılış öncesi konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın çok değerli bir yer olduğunu ve bugüne kadar bu değerlerin ihmal edildiğine vurgu yaptı. Gece gündüz durmaksızın çalışmaya devam ettiklerinin de altını çizen Türkyılmaz, “47 mahallenin 47’sinin sokaklarında yeni sahalar, çocuk oyun parkları, oturma alanları yapıyoruz. Bu hizmetlerimizi gururla, sevgiyle yapıyoruz. Yapacak daha çok işimiz olduğunu biliyoruz” dedi. Basket sahasının yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Türkyılmaz, sahanın çevresinde de çalışmalar yaprak ailelerinde vakit geçirmesini sağlayacaklarını söyledi.
“KUCAK AÇIYOR, SAHİP ÇIKIYORUZ”
Basketbol Yaz Okullarının ilk etabının 30 civarında öğrenci ile başladığını belirten Türkyılmaz, “Onlar burada spor yaparken emin ellerdedir. Her türlü ihtiyaçları karşılanmaktadır” dedi. Öğrencilerin boş zamanlarında spor yaparak hem zihinsel hemde bedensel gelişimlerine destek olmak istediklerinin altını çizen Türkyılmaz, “Kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar. Alilerimizin de içleri rahat etsin. Bilsinler ki Mudanya Belediyesi onlara kucak açıyor, sahip çıkıyor” dedi. Bu tür faaliyetlerden çok değerli yeteneklerin çıkacağına inandığını da söyleyen Türkyılmaz, “Bu yeteneklerin ileriki zamanlarda Mudanya’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” diye konuştu.
YAZ OKULU ÜÇ DÖNEMDE TAMAMLANACAK
Antrenör Arzu Gürsel eğitmenliğinde çalışmalarına başlayan 7-13 yaş arası öğrenciler, haftanın üç günü çalışmalarını gerçekleştirecek. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yapılacak olan çalışmalar üç dönemde tamamlanacak. Birinci dönemi 28 Temmuz’da sona erecek olan yaz okulunda, ikinci dönem 31 Temmuz- 18 Ağustos, üçüncü dönem ise 21 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Ücretsiz olan kurslarda katılan tüm öğrencilere tişört, şort, şapka, tozluk ve çanta hediye edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.