Hava Durumu

Oryantiring Federasyonu’ndan Büyükşehir’e teşekkür

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’ı ziyaret eden Oryantiring Federasyonu Sportif Direktörü Veysel Güler, ‘Uludağ Ultra Oryantiring Maratonu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2017 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2017 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Oryantiring Federasyonu’ndan Büyükşehir’e teşekkür
 Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Oryantiring Federasyonu Sportif Direktörü Veysel Güler’i ağırladı. ‘Uludağ Ultra Oryantiring Maratonu’na desteklerinden dolayı teşekkür eden Güler, 15 Temmuz’da Uludağ'da 12 farklı ülkeden 600 sporcunun 10, 25, 50 ve 75 km’lik 4 farklı parkurda yarıştığını ifade ederek, “Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün bu etkinliği gerçekleştirmemizde katkısı çok büyük. Ülkemiz ve oryantiring sporunun gelişmesi açısından büyük önem taşıyan bu etkinliğe katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Recep Altepe’ye ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne teşekkür ederiz” dedi.
Güler, ziyarette Satık’a plaket takdim etti. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da Bursa’nın sporda önemli başarıları olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi’nin de sporun her branşına yönelik faaliyetleri desteklediğini belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.