Hava Durumu

OSMANGAZİ OKULLARI’NIN MADALYA AVCILARI

Osmangazi Koleji Gençlik Spor Kulübü sporcuları, KickBocks Bursa Şampiyonası’ndan 13 madalya ile ayrılarak, önemli bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2017 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
OSMANGAZİ OKULLARI’NIN MADALYA AVCILARI
 Daha önceleri birçok ulusal müsabakadan madalya ile dönen Osmangazi Koleji Gençlik Spor Kulübü’nün sporcuları, bu kez de 28-29 Ekim tarihleri arasında Atıcılar Spor Salonu’nda yapılan KickBoks Bursa Şampiyonası’ndan 13 madalya alarak, önemli bir başarıya imza attı.

 

Turnuvadan 13 madalya ile dönen sporcular ve sporcuları turnuvayı hazırlayan Milli Antrenör Ekrem Kesgin, Özel Osmangazi Okulları Müdürü Ömür Çolpan tarafından kabul edildi.

 

Sporcular ile antrenörü başarılarından ötürü tebrik eden Okul Müdürü, Çolpan, “Bu turnuvada başarı elde eden siz değerli öğrencilerimiz, sporcularımız, inşallah gelecek günlerde ulusal ve uluslararası arenadaki turnuvalarda da önemli başarıla imza atacaksınız. Biz, bu noktada elimizden gelen desteği vereceğiz ve sizler de bu müsabakalarda İstiklal Marşı’mızı okutacak ve bayrağımızı göndere çektireceksiniz. Sizleri ve ailelerinizi Türk sporuna sağladığı katkılardan ötürü tebrik ediyorum” dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.