Hava Durumu

Osmangazili Sporcu Bulgaristan’dan Madalya İle Döndü

Osmangazi Belediyespor Kulübü Atıcılık Takımı sporcularından Bora Anbarcılar, Bulgaristan’da gerçekleştirilen Atıcılık Grand Prix Yarışları’nda ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2018 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2018 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Osmangazili Sporcu Bulgaristan’dan Madalya İle Döndü
 Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAAF) 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Atıcılık Grand Prix Yarışları, Bulgaristan’ın Plevne şehrinde start aldı. Üç gün süren müsabakaya Türkiye’nin çeşitli kulüplerinin yanı sıra İtalya, Belarus, Romanya gibi ülkelerden toplam 45 sporcu katılım sağladı. Genç erkekler kategorisinde 95 puanla ikinciliği yakalayan Osmangazili atıcı Bora Anbarcılar, gümüş madalyanın sahibi oldu. 
Yoğun geçen antrenmanlarının karşılığını aldıklarını belirten Osmangazi Belediyespor Kulübü Atıcılık Takımı Başantrenörü Armağan Anbarcılar ‘’Son dönemde elde ettiğimiz dereceler ile atıcılık branşında önemli bir ivme yakaladık. Bora, gelecek için ümit vaat eden bir sporcumuz. Göstermiş olduğu başarıdan dolayı sporcumu tebrik ediyor, önümüzdeki tüm müsabakalarda kürsüde kalmayı hedefliyoruz’’ dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.