Hava Durumu

Periler direnemedi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde evinde karşı karşıya geldiği Edremit Belediye Gürespor'a 77-71 yenilen Bursa Büyükşehir Belediyespor Budo, üst üste 3. maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2018 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2018 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Periler direnemedi
 Bursa Büyükşehir Belediyespor Budo, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin 23. haftasında evinde ağırladığı Edremit Belediye Gürespor'a 77-71 mağlup oldu. Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle zirve yarışında geriye düşen Yeşil Beyazlılar bu sonuçla 8. mağlubiyetini alarak 4. sırada kaldı. Şahin Başol Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmaya etkili başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Üst üste sayılar üreten Büyükşehir ilk çeyreği 28-11 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Bursa temsilcisi soyunma odasına 40-31 önde girmeyi başardı.

SONUNU GETİREMEDİ

İkinci yarıya agresif savunma yaparak başlayan konuk takım 9 sayılık farkı kapatarak öne geçti. Rakibinin savunmasını geçmede zorlanan Potanın Perileri sayı üretemedi ve son çeyreğe 6 sayı farkla geride girdi: 53-59. Final periyodu nefesleri kesen mücadeleye sahne olurken Balıkesir ekibi oyundaki üstünlüğünü bırakmadı. Yeşil Beyazlılar dış atışlardan sayı üretmeye çalışsa da isabet sağlayamadı ve maçı 77-71 kaybetti. Bu sonuçla üst üste üçüncü maçını da kaybeden Bursa Büyükşehir Belediyespor Budo 8. mağlubiyetini alırken, Edremit Belediye Gürespor ise 14. galibiyetini aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.