Hava Durumu

Periler evinde mutlu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü BUDO Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 5.haftasında evinde oynadığı Yalova VIP karşılaşmasını 82-68 geçerek üçüncü galibiyetini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2017 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2017 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Periler evinde mutlu
 Büyükşehir Belediyesi Şahin Başol Spor Kompleksi’nde oynanan karşılamada, maçın ilk dakikalarından itibaren rakibi karşısında üstünlüğünü hissettiren Yeşil-Beyazlılar ilk periyodu 30-14 önde tamamladı. Maçın ikinci periyodunda konuk ekip Yalova VIP’in hücumlarında pota altında Amerikalı oyuncusu Monique Oliver’in ribaund ve pas araları ile etkili olan Büyükşehir’in perileri, rakip pota takım kaptanı Dilek Dedeoğlu’nun bulduğu sayılarla farkı korumayı bildi ve ilk devreyi  48-28 önde tamamladı.

Maçın üçüncü çeyreğinde de oyun disiplininden kopmayan Yeşil-Beyazlılar rakibinin farkı azaltmasına izin vermedi ve bu periyodu 21 sayı farkla 70-49 önde kapattı. Maçın son çeyreğinde  oyun temposunu düşürmek isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO Kadın Basketbol Takımı, rakibinin farkı eritme hırsına hızlı hücumlarla cevap verdi ve maçı 82-68 kazanarak 5. haftası oynanan ligde üçüncü galibiyetini elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.