Hava Durumu

Şahin, gençlik ve spor çalışmalarını değerlendirdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Osmangazi Gençlik Merkezinde bir araya geldiği İlçe, Şube, Gençlik Merkezi Müdürleri ve İl Müdürlüğüne bağlı antrenörlerle sürdürülen gençlik merkezi çalışmaları ve okul sporları faaliyetleri ile sportif çalışmalar, proje, etkinlikler ve yaz spor okullarını masaya yatırdı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Şahin, gençlik ve spor çalışmalarını değerlendirdi
 Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından artırılarak sürdürülen sportif faaliyetler, gençlik çalışmaları, projeler ve yaz spor okulları Osmangazi Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıdan önce Şube, İlçe, Gençlik Merkezleri Müdürleri ve antrenörler kısa bir süre önce Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Türkiye’nin en modern ve donanımlı 200 yataklı Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezini gezerek yapılan tesis yatırımlarını yerinde inceleme fırsatı buldu.

İncelemenin ardından Osmangazi Gençlik Merkezinde, İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin başkanlığında ilçe, şube, Gençlik Merkezi Müdürleri ve antrenörlerin katılımıyla düzenlenen toplantıda il merkezi ve ilçelerde sürdürülen çalışmalar, tesis yatırımları ve 12 Haziran’da başlayacak olan Yaz Spor Okulları programını detaylı bir şekilde değerlendirildi. Gençlerin sporla buluşturulması için yerel yönetimler, taban birlikleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde yürütülen çalışmaların önemine değinen İl Müdürü Şahin, daha fazla gencin sporla buluşturulması ve gençlik faaliyetlerine alınması için yürütülen çalışmaların artırılarak sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Sportif çalışmaların yanı sıra tesis yatırımları ve istatistiki bilgilerinde değerlendirildiği toplantıda Bursa’da son 6 yılda hizmete giren ve yaklaşık 250 milyon lirayı bulan vizyon tesisler ve son 6 yılda artış gösteren istatistiki sayılara ilişkin bilgi veren İl Müdürü Süleyman Şahin, yapımına başlanan Kapalı Atletizm Salonu, Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Merkezi ile Yıldırım Gençlik ve Spor Kompleksi gibi vizyon tesislerin tamamlanmasıyla Bursa’nın spor vizyonunun daha da güçleneceğini söyledi. Hizmete giren tesislerin yoğun bir şekilde kullanılması ve engellilere yönelik spor çalışmalarının güçlenerek sürdürülmesinin öneminin de vurgulandığı toplantıda gençlik faaliyetlerinin de kurumlarla işbirliği içerisinde güçlendirilerek sürdürülmesinin önemine değindi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.