Hava Durumu

ŞAMPİYON ENKA!

Turkcell Aletizm Süper Ligi’nde 2017 sezonu Bursa’daki muhteşem final müsabakalarıyla noktalandı. Dünya şampiyonası barajlarının aşıldığı müsabakalarda şampiyonluğu ENKA göğüsledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2017 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2017 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ŞAMPİYON ENKA!

Turkcell Aletizm Süper Ligi’nde 2017 sezonu tamamlandı. Bursa’da 8'er takımın katıldığı Süper Lig’de kadınlarda ve erkeklerde ENKA şampiyon oldu. Büyükşehir Belediyespor ise ligi kadınlarda üçüncü sırada tamamladı. Atıcılar Olimpik Atletizm Stadı'nda şampiyonluk yarışı kadar ligde kalma mücadelesi de büyük heyecana sahne oldu.

BU BAŞARI ENKA’NIN!

ENKA Spor Kulübü; atletizm, tenis, yüzme, sutopu, voleybol, basketbol, triatlon, kayak gibi birçok branşta 942 lisanslı sporcu, branşlarında uzman 68 antrenörü ile ülkemizi başarı ile temsil etmektedir.  Bursa sanayisinin başatlarından biri ve bir ENKA iştiraki olan Çimtaş, çalışanları ve aileleri ile müsabakaları coşkuyla izleyerek ENKA Spor Kulübü atletlerini yürekten desteklediler.

BÜYÜKŞEHİR ÜÇÜNCÜ

İki gün süren Süper Lig final etabı sonunda kadınlarda ENKA şampiyonluk kupasının sahibi olurken, erkeklerde de sezonu zirvede tamamladı. Kadınlarda ikinci Fenerbahçe olurken, Büyükşehir Belediyespor ligi üçüncü sırada bitirdi. Erkeklerde ise ENKA'nın ardından ikinci Fenerbahçe olurken, Galatasaray da üçüncü sırada yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.