Hava Durumu

ŞAMPİYON ‘MATRAHSIZLAR’

Mali müşavirlerden oluşan takımların forma giydiği ve çekişmeli geçen ‘BSMMMO Geleneksel Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Matrahsızlar takımı olurken, turnuvanın ikincisi Mavi Yıldızlar, üçüncüsü ise Uludağ Spor takımları oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2018 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ŞAMPİYON ‘MATRAHSIZLAR’

 Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Çevre, Sağlık ve Spor Komisyonu’nca organize edilen futbol turnuvası, Asya Spor Tesisleri’nde oynanan son hafta maçları ve ardından gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi. TÜRMOB Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Cemal Yükselen’in de katılımıyla gerçekleşen futbol turnuvasının final ve ödül töreninde, BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, Oda yönetim kurulu üyeleri ve meslek mensupları da hazır bulundu. Turnuvada ilk olarak, üçüncülük maçı için Uludağ Spor ve Akyıl İnşaat Gemlik takımları sahaya çıktı. Heyecanlı geçen karşılaşmanın galibi 11-4’lük skorla Uludağ Spor olurken, Akyıl İnşaat Gemlik takımı turnuvayı dördüncü olarak tamamladı. Üçüncülük maçının ardından ise Matrahsızlar ve Mavi Yıldızlar takımları alkışlar eşliğinde sahaya çıktı. Çekişmeli geçen müsabakayı aileleriyle birlikte izlemeye gelen meslek mensupları, yaptıkları tezahüratlarla turnuvaya renk katarken, final maçında ipi 3-1’lik skorla Matrahsızlar Spor göğüsleyerek turnuvanın şampiyonu oldu.

ÖDÜL TÖRENİ HEYECANI

Meslek mensuplarından oluşan takımların kıyasıya mücadele ettiği BSMMMO Geleneksel Futbol Turnuvası’nda müsabakaların ardından ise ödül töreni gerçekleştirildi. Törende ilk olarak, turnuvada görev yapan hakemlere ve emeği geçenlere plaketini Oda Futbol Turnuvası Komitesi Başkanı Cantürk Bilgin takdim etti. Turnuvada ‘Gol Krallığı’ kupasını Uludağ Spor takımından Türker Mazlum, BSMMMO Disiplin Kurulu Başkanı Fedail Kademli’nin elinden alırken, ‘Centilmenlik Kupası’ Ergen İdman Yurdu takımına BSMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Arslan tarafından takdim edildi. ‘En İyi Kaleci’ kupasını ise BSMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Asım Karaman, Matrahsızlar takımından Orhan Aktaş’a sundu. 

TURNUVANIN İLK DÖRT TAKIMI

Turnuvada dördüncü olan Akyıl İnşaat Gemlik takımına ödülünü BSMMMO Yönetim Kurulu Sekreteri Hasan Uçar takdim etti. Üçüncülüğü elde eden Uludağ Spor’a ödülünü ise BSMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer İşci verirken, ikinci olan Mavi Yıldızlar takımına ise ödülünü BSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez sundu. Turnuvanın şampiyonu olan Matrahsızlar takımı ise ödülünü TÜRMOB Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Cemal Yükselen’in elinden aldı. Asya Spor Tesisleri’nde gerçekleşen BSMMMO Geleneksel Futbol Turnuvası, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.