Hava Durumu

TOFAŞ Finalde!

Türkiye Kupası yarı final maçında Beşiktaş Sompo Japan'ı 86-79 yenen TOFAŞ Basketbol takımı adını finale yazdırmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2018 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
TOFAŞ Finalde!
 PTT Erkekler Türkiye Kupası'nda yarı final maçında TOFAŞ, Beşiktaş Sompo Japan'ı 86-79 mağlup ederek finale yükseldi. Son olarak ligde yendiği rakibini kupada da geçmeyi başaran Mavi Yeşilliler finalde Anadolu Efes'in rakibi oldu. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Bursa ekibi ilk periyodu 28-24 önde tamamladı. İkinci periyotta da etkili oyununu devam ettiren Orhun Ene'nin öğrencileri pota altından bulduğu sayılarla farkı korudu ve soyunma odasına 46-39 önde girmeyi başardı.

RAKİP ANADOLU EFES

İkinci yarıda Bursa temsilcisi rakibinin agresif savunmasını geçmekte zorlandı ve Siyah Beyazlıların farkı kapatmasını engelleyemedi. Üçüncü çeyreğin son bölümlerinde üst üste sayılar bulan Mavi Yeşilliler final periyoduna 4 sayı farkla önde girdi. 59-55. Son çeyrekte dış atışlardan bulduğu sayılarla farkı 7 sayıya kadar çıkaran Bursa ekibi maçı 86-79 kazanmasını bildi. Bu sonuçla adını finale yazdıran TOFAŞ, bugün saat 18.00'de oynanacak final maçında Darüşşafaka'yı 90-76 yenen Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.