Hava Durumu

TOFAŞ LİGDE OGM ORMANSPOR DEPLASMANINDA

TOFAŞ Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi 12. haftasında 14 Aralık Cumartesi günü deplasmanda OGM Ormanspor’a konuk olacak. Ankara Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 15.15’te TRT Spor ve Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2019 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2019 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
TOFAŞ LİGDE OGM ORMANSPOR DEPLASMANINDA
 ING Basketbol Süper Ligi 12. hafta mücadelesinde TOFAŞ, deplasmanda OGM Ormanspor ile karşı karşıya geliyor. Ligde geride kalan 11 haftada aldığı 8 galibiyet, 3 mağlubiyet ile 4. sırada zirve takibini sürdüren Mavi Yeşilliler, Avrupa’da oynayacağı kritik Lokomotiv Kuban maçı öncesi başkentten kazanarak dönmeyi hedeflerken, ligdeki son maçında sahasında Pınar Karşıyaka’yı mağlup etmeyi başaran Bursa ekibinde bu maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Ligde 4 galibiyet, 7 mağlubiyet ile 12. sırada bulunan OGM Ormanspor ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe Beko’ya 85-52 kaybetmişti.

 

OGM Ormanspor ile TOFAŞ 14 Aralık Cumartesi günü oynanacak mücadeleyle birlikte lig tarihinde ilk kez birbirlerine rakip olacak. Ankara Spor Salonu’nda saat 15.15’te başlayacak karşılaşma TRT Spor ve Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak. Müsabakayı Erşan Kartal, Serdar Ünal, Can Mavisu hakem üçlüsü yönetecek.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.