Hava Durumu

TOFAŞ LİTVANYA YOLCUSU

TOFAŞ Basketbol Takımı, 7Days EuroCup 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Rytas Vilnius mücadelesi için yarın Litvanya’ya gidecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2019 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2019 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
TOFAŞ LİTVANYA YOLCUSU
 7Days EuroCup B Grubu 9. hafta karşılaşmasında 10 Aralık Salı günü deplasmanda Litvanya’nın Rytas Vilnius takımıyla kozlarını paylaşacak olan TOFAŞ’ta ING Basketbol Süper Ligi’nde alınan Pınar Karşıyaka galibiyeti sonrası gözler Avrupa’ya çevrildi. Eurocup’ta TOP16’yı hedefleyen Mavi Yeşilliler, kritik mücadele için yarın Litvanya’ya gidecek. İstanbul Havalimanı’ndan sabah saatlerinde kalkacak tarifeli uçakla başkent Vilnius’a geçecek olan Bursa ekibi, yarın ve maç günü karşılaşmanın oynanacağı Siemens Arena’da gerçekleştireceği iki antrenmanla müsabaka için hazırlıklarını tamamlayacak. Rytas Vilnius ile TOFAŞ arasındaki mücadele 10 Aralık Salı günü Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak.
 
Eurocup’ta geride kalan 8 haftada 4 galibiyet, 4 mağlubiyet alan TOFAŞ Basketbol Takımı, B Grubu’nda üçüncü sırada yer alırken, 3 galibiyet, 5 mağlubiyeti bulunan Rytas Vilnius ise averajla dördüncü durumda.
 
Bursa’daki maçta Litvanya temsilcisini 91-81 mağlup eden Mavi Yeşilliler, 10 sayılık sayı averajı üstünlüğünü elinde bulundururken, Bursa ekibi karşılaşmadan galip ayrılması halinde TOP16’yı garantileyecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.