Hava Durumu

Tofaş’ın yıldızları destek bekliyor

Basketbolseverlere büyük heyecan yaşatan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin en görkemli organizasyonu Tahincioğlu All-Star 2018’e az bir süre kaldı. Tofaşlı oyuncular All-Star’da yer alabilmek için taraftarlardan destek bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Tofaş’ın yıldızları destek bekliyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde sezonun en büyük gösterisi Tahincioğlu All-Star 2018, 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşecek. RedBull.com üzerinden devam eden oylamada Tofaş’ın yıldız oyuncuları, All-Star’da Bursa’yı temsil etmek için taraftarlardan destek bekliyor. Barış Ermiş oyun kurucu, Samuel Jose Mejia forvet, Joshua Colton Owens ise pivot kategorisinde ilk 5’e girmek için yarışıyor.

OYLAMA DEVAM EDİYOR

ING Bank 3 sayı yarışması, LeasePlan Yetenek Yarışması ve Tahincioğlu Smaç Yarışması ile birlikte All-Star’da yapılacak Avrupa ile Asya Karması maçında yer alacak oyuncuların belirleneceği oylama, oylama partneri RedBull.com’dan devam ediyor. Oy vermek isteyenler http://www.redbull.com/bslallstar adresinden istediği oyuncuları seçebiliyor. İlk günlerden binlerce kişinin katıldığı oylamanın sonucu 17 Ocak Çarşamba günü açıklanacak. Biletlerin Biletix üzerinden satışa sunulduğu Tahincioğlu All-Star 2018, 21 Ocak 14.00’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek.
Asya Karması’nda yer alan Tofaş’ın oyun kurucusu Barış Ermiş aldığı 5150 oyla ilk 5’te yer alıyor. Takımın forveti Samuel Jose Mejia da 2932 oyla Barış Ermiş ile birlikte ilk 5’te. 559 oy toplayan ABD’li pivot Joshua Colton Owens da pivot sıralamasında beşinci sırada bulunuyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.