Hava Durumu

Ütücü güven tazeledi

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi 8’inci Olağan Genel Kurul’u 8 Ocak 2018 Pazar günü yapıldı. Genel kurulda yapılan başkanlık seçiminde tek aday olan halihazırda derneğin başkanlığını yürüten Ercan Ütücü güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2018 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Ütücü güven tazeledi
OSMAN ÇETİN

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği (TFSKD) Bursa Şubesi 8’inci Olağan Genel Kurul’na Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen,  İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek, Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Bursa Şube Başkanı Muhammed Çağ, İl Hakem Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Davut Aydın, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği  Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Merey, Onursal Başkan Metin Altay, TFSKD Divan  Kurulu  Başkanı ve ASKF Genel Sekreteri Kenan Uyarlık,  Saha Komiserleri Eski Yönetim Kurulu Üyesi  Eşref Közen ve saha komiserleri  katıldı.

TFKD Bursa Şubesi Başkan Adayı Ercan Tütüncü; “8’inci olağan kurulumuzla yep yeni gençleştirilmiş bir ekiple yolumuza devam etmek istiyoruz. Şimdiye kadar 2009 yılından bu yana Sayın Metin Altay’dan almış olduğum bu görevi layıkıyla yapmaya özen gösterdim,  göstermeye de devam edeceğim. Benimle birlikte yöneticilik yapan bütün arkadaşlarıma sevgililerimi sunuyorum. 3 senelik bu göreve tekrar talip olduk ve yeniden başkanlığa seçildik. Yeni bir ekiple daha güzel işler yapacağız. Bizlere vermiş olduğunuz  destekten dolayı bütün üyelerime teşekkür ediyorum. Aramızda bulunan başkanlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 3 senelik süreçte sizlerin her sorununa cevap verebilmek için bundan sonra  ben ve ekibim daha çok çalışarak sizleri en iyi şekilde temsil edebilmek için çaba sar edeceğiz. 6 arkadaşımızın kurullarda ilk defa görev yapacaklar şimdiden hepsine başarılar diliyorum, genel kurulumuz hepimize hayırlı olsun” dedi. Osman ÇETİN

 

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi 8’inci Olağan Genel Kurul Listesi

YÖNETİM KURULU ÜYESİ                                      

Ercan Ütücü

Kazım Akçay

Levent Vatansever

Dursun Aşkın

İbrahim Aydın

Adem Aşkın

Necip Çiftçi

DENETLEME KURULU ASİL

Mehmet Efe

Sezgin Vatansever

Sedat Varol

DİSİPLİN KURULU ASİL

Metin Gürbüzel

Recep Canlı

Mehmet Aydın

GENEL MERKEZ DELEGE

Ercan Ütücü

Kazım Akçay

Dursun Aşkın

YÖNETİM KURULU YEDEK

Hüseyin Albardak

Ercan Okumuş

Halit Arslan

Cemal Çalışkan

İlhan Şen

Kenan Palut

Naci Yamner

DENETLEME KURULU YEDEK

Aysun Bahar

Oğuz Yıldız

Aziz Cıbır

DİSİPLİN KURULU YEDEK

İlkay Vurmaz

Rahim Serez

Sadettin Kurmuş

GENEL MERKEZ TABİİ DELEGE

M. Metin Altay

İsmail Yavlı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.