Hava Durumu

Yeşimspor Büyük Erkekler Bursa Şampiyonu

Yeşimspor Basketbol Takımı, tamamı 17 yaşındaki oyunculardan oluşan genç takımı ile Büyük Erkekler Ligi’nde Bursa şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2019 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2019 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yeşimspor Büyük Erkekler Bursa Şampiyonu
 Büyük bir çekişmeye sahne olan Bursa Büyük Erkekler A Ligi’nde oynadığı 22 maçta 20 galibiyet alarak şampiyonluğa uzanan YeşimsporU17 Basketbol Takımı, mart ayında başlayacakbölgesel liglerde Bursa’yı temsil etme hakkını elde ederken, Türkiye’de bu düzeyde bugüne kadar mücadele eden en küçük yaş ortalamasına sahip takım olma başarısını gösterdi.Ligin son maçında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Vatan Spor Kulübü’nü mağlup eden ve ligdeki son maçlarınardından törenle kupa ve madalyalarını Basketbol İl Temsilcisi Emre Bayer’in elinden alan Yeşimspor’lu oyuncular, mutluluklarını aileleriyle birlikte yaşadı.
Takımın yaşadığı şampiyonlukla ilgili duygularını paylaşan Kulüp Direktörü ve Basketbol Baş Antrenörü Cem Çağal, 2003 yılında kurulmuş olan takımlarının büyük Yeşim Ailesinin bir rengi olduğunu ve buradaki tüm yatırımın anlama dönüştürülmesi adına bir felsefe benimsediklerini söyledi. Çağal, gerektiğinde yoktan var edilebildiğine, yüreklerin birleştirilebildiğineve şartlar ne olursa olsun inancı koruyarak çok çalışıldığı takdirde farkındalık sağlanabileceğine dikkat çekerek, tüm bu değerleri kendilerine öğreten Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya’yı gururlandırmak için var güçleriyle mücadele ettiklerini kaydetti. Çağal, bu süreçte kendilerine verilen tüm desteğe ve gösterilen teveccühe de teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.