Hava Durumu

Yeşimspor, U18 Gençler Ligi Bursa şampiyonu

Geçtiğimiz ay tamamı 17 yaşındaki oyunculardan oluşan genç takımı ile Büyük Erkekler Ligi’nde Bursa şampiyonu olan Yeşimspor Basketbol Takımı, zorlu mücadele sonrası U18 Gençler Ligi’nde de şampiyonluğa uzandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2019 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2019 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yeşimspor, U18 Gençler Ligi Bursa şampiyonu
 Yeşimspor, 13 Mart akşamı Tofaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final müsabakasında TOFAŞ ile karşı karşıya geldi. Maçın normal süresi büyük bir çekişmenin ardından 85-85 berabere sonuçlandı. Yeşimspor, TOFAŞ’ı uzatma dakikalarının ardından 99-90 yenerek Bursa şampiyonu oldu. Yeşimspor elde ettiği başarı sonrası 27 Mayıs - 02 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek U18 Erkekler Türkiye Şampiyonası'na direkt katılma hakkı elde etti. TOFAŞ ise 19 - 23 Mart tarihlerinde Kırklareli’nde organize edilecek U18 Erkekler Bölge Şampiyonası’na katılarak Bursa’yı temsil edecek.

Takımın yaşadığı şampiyonlukla ilgili duygularını paylaşan Kulüp Direktörü ve Basketbol Baş Antrenörü Cem Çağal, 2003 yılında kurulmuş olan takımlarının büyük Yeşim Ailesinin bir parçası olarak üst üste elde ettiği başarıdan dolayı son derece mutlu olduklarını belirtti. Gelinen noktada Yeşim’in felsefesi ışığında başarılarını ilerleyen yıllarda da sürdürmek adına gerekli motivasyonu kendilerine sağlayan Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya’ya da teşekkür eden Çağal, söz konusu şampiyonluklara ulaşma yolunda kendilerine verilen tüm desteğe ve gösterilen teveccühe layık olmaya gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.