Hava Durumu

YILDIRIM’IN ‘ALTIN’ ÇOCUKLARI

TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU TARAFINDAN BURSA’DA DÜZENLENEN SPOR TIRMANIŞ 4.BÖLGE ŞAMPİYONASI’NDA MÜCADELE EDEN YILDIRIM BELEDİYESPORLU TIRMANIŞÇILAR BEGÜM ZEYNEP ÇATAK, ERAY YILMAZ, UMUR DEMİR GÜLER VE ALİ EREN ŞEN, LİDER VE HIZ DALLARINDA TOPLAM 5 MADALYA KAZADI.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
YILDIRIM’IN ‘ALTIN’ ÇOCUKLARI

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: ”SPORU YALNIZCA FİZİKSEL AKTİVİTE OLARAK DEĞİL, KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KAÇINMA, SOSYALLEŞME, PAYLAŞMA VE TAKIM RUHUNU BENİMSEYEREK ORTAK BİR AMAÇ UĞRUNA MÜCADELE ETME OLARAK GÖRÜYORUZ. SPORCULARIMIZIN BU BAŞARISI BİZLERİN DE SPORA VE SPORCULARIMIZA OLAN İNANCIMIZI ARTIRIYOR.”

BURSA- Yıldırım Belediyespor’un başarılı tırmanışçıları, Türkiye Dağcılık Federasyonu 4. Bölge Şampiyonası’nda 5 madalya kazandı. 

TDF tarafından Bursa’da düzenlenen 4. Bölge Şampiyonası’nda Yıldırım’ı, Yıldırım Belediyesporlu Begüm Zeynep Çatak, Eray Yılmaz, Umur Demir Güler ve Ali Eren Şen temsil etti. Begüm Zeynep Çatak, Hız ve Küçük Kız A Lider Disiplini kategorilerinde 2 altın, Eray Yılmaz, Küçük Erkek C kategorisinde 1 altın,  Umur Demir Güler Küçük Erkek C kategorisinde 1 gümüş ve Ali Eren Şen ise Küçük Erkek A kategorisinde 1 bronz kazandı. Bu sonuçla toplamda 5 madalya ile şampiyonayı tamamlayan genç sporcular, Yıldırım Belediyespor’un amatör branşlardaki başarılarına yenilerini eklemiş oldu. Yıldırım Belediyesporlu sporcuları elde ettikleri başarıdan ötürü kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yaparak sağlıklı yetişmelerini önemsiyoruz. Sporu yalnızca fiziksel aktivite olarak değil, kötü alışkanlıklardan kaçınma, sosyalleşme, paylaşma ve takım ruhunu benimseyerek ortak bir amaç uğruna mücadele etme olarak görüyoruz. Sporcularımızın bu başarısı bizlerin de spora ve sporcularımıza olan inancımızı artırıyor. Kazandıkları başarılarla Yıldırım’ın gururu olan evlatlarımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.