Hava Durumu

14 ŞUBAT'TA SEVGİNİZİN İZİ BİR ÇOCUĞUN GÜLÜMSEMESİ OLSUN!

Sevdiklerimize sevgimizin ifadesi olacakçok özel birhediye arayışındayken, LSV Dükkân ürünleri sizi sevginizi ifade etmenin en güzel yolu ile buluşturuyor. Böylelikle bu özel günde LSV Dükkândan seçeceğiniz hediye ile bir değil, birçok kalbe dokunma fırsatı yakalayacaksınız.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2019 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2019 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
14 ŞUBAT'TA SEVGİNİZİN İZİ BİR ÇOCUĞUN GÜLÜMSEMESİ OLSUN!
 LÖSEV tarafından 2000 yılında lösemi ve kanserle mücadele eden çocukların annelerininrehabilitasyonukapsamında kurulan Anne Atölyelerinde, annelerin el emeği-göz nuru ile hazırlanan veelde edilen kaynağın lösemili çocukların tedavisine aktarıldığıLSV Dükkân Ürünleri sevginizi anlatmanın en güzel yolu olacak.

Gelin bu defa geliri lösemili-onko çocukların tedavisine aktarılan, birbirinden güzelLSV Dükkân ürünlerini tercih edin. “Sevginizin İzi, Bir Çocuğun Gülümsemesi” olsun…

LSV Dükkân ‘da doğa dostu bez bebekler-oyuncaklar, rengârenkçantalar, yastıklar, eğlenceli ev aksesuarları, içi iyilik dolu ve sevgi tasarımlı yüzlerce alternatif ürün sizi bekliyor. Yine sevdiklerinizin ismine özel hazırlanan vesizin özel mesajınızla iletilecekLÖSEV Yaşam Sertifikalarıyla sevgi dolu bir sürpriz yapabilirsiniz. Ve eğer bu özel günü daha da tatlandırmak isterseniz sevginiz kadar saf, katkısız çikolata ve kurabiyeleritercih edebilirsiniz.

Bu özel günde sevdiklerinizi LSV Dükkân ürünleri ile mutlu edin; hem çocukları yaşatın, hem sevgiyi, mutluluğu çoğaltın!

Hediye seçenekleri için www.lsvdukkan.com’u ziyaret ederek internet üzerinden sipariş verebilir, Avm’lerde açılacak LSV Dükkan stantlarını ziyaret edebilirsiniz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.