Hava Durumu

15 Temmuz Demokrasi Meydanı Işıl Işıl

Osmangazi Belediyesi tarafından tamamen yenilenen 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, çevre düzenlemesi ve ışıklandırmasıyla birlikte yepyeni bir görünüm kazandı. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Bursalılar’ın demokrasi nöbetleri tuttuğu tarihi meydan, Osmangazi Belediyesi tarafından yenilenerek modern bir hale getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
15 Temmuz Demokrasi Meydanı Işıl Işıl

 Adına Yakışır Bir Meydan Oldu

Çevre düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği bölgede gece yarısı incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki çalışmanın da önümüzdeki hafta tamamlanacağını söyleyerek, “Zemin yenileme işlemleri tamamlanan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, adına yakışır şekilde ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Caddenin son 70 metresinde çalışmalar gece gündüz devam ediyor. Önümüzdeki hafta başında çalışmaları tamamlayarak, esnaf ve vatandaşın bayram alışverişini rahat rahat yapmasını sağlayacağız” dedi.  

 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine ülkesine, demokrasisine sahip çıkmak için sokağa koşan vatandaşların, 27 gün boyunca demokrasi nöbeti tuttuğu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda son olarak aydınlatma çalışmaları da tamamlandı. Zemine yerleştirilen aydınlatma sistemi ile çok güzel bir görünüme kavuşan meydan ve Fevzi Çakmak Caddesi’nde gece yarısı incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Dündar, “Meydan ve cadde, Bursa’nın yaya trafiği en yoğun yerlerinin başında geliyor. Burada başlattığımız çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Şu anda meydanımızda yenileme işlerimiz tamamlandı. Zemine döşenen aydınlatma sistemi sayesinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, adına yakışır şekilde ışıl ışıl oldu. Meydan ile birlikte Fevzi Çakmak Caddesi’ni de yeniliyoruz. Burada da çok az bir işimiz kaldı. Yaklaşık 70 metrelik bir kısımda kaldırımlar yenilendi, zemin yenileme çalışmaları da gece gündüz sürüyor. Caddedeki çalışmaları da önümüzdeki hafta başında tamamlayarak, gerek vatandaş, gerek esnafımızın bayram alışverişlerini rahat bir şekilde yapmasını sağlayacağız” dedi.

 Başkan Dündar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Fevzi Çakmak Caddesi’nin, bu düzenlemeyle birlikte bölge esnafının iş potansiyelini de olumlu yönde etkileyeceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.