Hava Durumu

15 TEMMUZ KAHRAMANLARI ADINA YAKIŞIR ETKİNLİKLERLE ANILIYOR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında AK Parti İl Başkanlığı tarafından şehir merkezinin farklı noktalarına kurulan stantlarla halkın ferasetli duruşu ile bir destana dönüşen 15 Temmuz 2016 gecesinde ve sonrasında yaşanan gurur Bursa Halkı ile paylaşılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
15 TEMMUZ KAHRAMANLARI ADINA YAKIŞIR ETKİNLİKLERLE ANILIYOR
 AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından başlatılan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri şehrin farklı noktalarında sürdürülen organizasyonlarla devam ediyor. Bu kapsamda, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Kent Meydanı ve Orhangazi Parkı’na kurulan stantlarla 15 Temmuz gururu paylaşılıyor. 15 Temmuz 2016’da yaşananların anlatıldığı videoların gösteriminin yapıldığı, afiş ve Türk Bayraklarının dağıtıldığı stantlarda canı pahasına ülkesi için destan yazanların hikayelerini anlatan çeşitli organizasyonlar Bursa Halkı ile buluşacak.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, çeşitli etkinliklerle o gece ve sonrasında dünyaya örnek bir şekilde yazılan destanı yaşatmaya çalıştıklarını belirtti. Başkan Torun, 16 Temmuz sabahına kadar sürecek olan etkinliklerle Bursa’nın şehitlerine ve ülkesine nasıl sahip çıktığını bir kez göstereceklerine olan inancını dile getirerek, tüm Bursa Halkı’nı 15 Temmuz 2017 Cumartesi akşamı 15 Temmuz Demokrasi /Fomara Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan demokrasi nöbetine ve tüm etkinliklere davet etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.