Hava Durumu

‘2021’ Yıldırım’da proje yılı olacak

İlçedeki 13 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Yılmaz, “2020’yi ‘Fen İşleri Yılı’ ilan etmiştik. Bu çalışmayı 2021’de de sürdüreceğiz. Fakat 2021 yılı daha çok projelerimizin başlama yılı olacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2020 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
‘2021’ Yıldırım’da proje yılı olacak
 

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı, kurum amirleri ve 13 mahalle muhtarı ile istişare toplantısında bir araya geldi. Zümrütevler Mahalle Konağı’nda gerçekleştirilen toplantıda mahallelerin durumları masaya yatırıldı. Kaymakam Adem Yazıcı’nın başkanlık yaptığı toplantıya Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanı sıra kurum amirleri ile Akçağlayan, Karaağaç, Karamazak, Kurtoğlu, Mollaarap, Piremir, Namazgah, Teferrüç, Umurbey, Yediselviler, Yenimahalle, Zümrütevler ve Zeyniler mahalle muhtarları katıldı. Mahallenin sorunları ve çözüm yollarının ele alındığı toplantıda konuşan Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı “Muhtarlarımızın mahallelerde birebir, vatandaşlarla çok yakın temas içerisinde olduklarını bildiğimiz için bu noktadaki bizim gözümüz, kulağımız, çok kıymetli unsurlarımız muhtarlarımız. Bizim ve vatandaşlarımız arasında çok önemli bir diyalog alışverişinde bulunuyorlar. Dolayısıyla pandemi tedbirlerinin vatandaşlara çok iyi duyurulması ver her an, her dakika, her saniye hissettirilmesi noktasında muhtarlarımızın bugüne kadar ki yürüttükleri gayretli çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

‘EN ÖN SAFTAYIZ’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Biz 2020’yi  ‘Fen İşleri Yılı’ ilan etmiştik. Bu noktada asfalt ile ilgili problemlerimizi büyük ölçüde tamamladık. Bu çalışmalarımızı 2021 yılında da sürdüreceğiz. Fakat 2021 yılı daha ziyade projelerimizin başlama yılı olacak. Dolayısıyla bununla ilgili ocak ayında bir toplantı gerçekleştirerek inşallah bunları da sizlerle, kamuoyuyla paylaşmış olacağız” dedi. İlçede son 4-5 gündür Covid-19 vaka sayılarında ciddi bir düşüş yaşandığını fakat buna rağmen rakamların hala yüksek olduğuna da değinen Başkan Yılmaz, “Bu hastalıkla savaş tüm insanlığın ortak savaşı. Dolayısıyla bu savaşta birileri ön saflarda savaşıyor, en başta ise sağlık çalışanlarımız geliyor. Akabinde de biz kamu çalışanları. Bizler mutlaka bu işin içinde olmak zorundayız. Personellerimizde de ciddi anlamda vakaların olduğunu gözlemliyoruz. Bizler gibi muhtarlarımızda bu işin mücadelesini veriyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Toplantının ardından Yıldırım Kaymakamı Yazıcı ve Başkan Yılmaz ile toplantıya katılan muhtarlara, koronavirüs salgını sürecinde gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür belgesi takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.