Hava Durumu

22 ton eti çalabilmek için kendisine gasp süsü verdi

Bursa'da 22 ton eti çalabilmek için kendisine gasp süsü veren şüphelinin oyunu, jandarmaya takıldı. Şüphelinin eti alan arkadaşı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
22 ton eti çalabilmek için kendisine gasp süsü verdi
 Edinilen bilgiye göre. Konya-Gebze arası et nakliyatı yapan firmanın sürücüsü M.H.D. jandarmayı aradı. Kendisinin gasp edildiğini iddia eden M.H.D., 22 ton etin çalındığını öne sürdü. Bunun üzerine özel bir ekip oluşturan jandarma ekipleri, aracın içinde inceleme yaptığı sırada bayıltıcı etkisi bulunan eter ele geçirdi. Doktor raporunda ise, M.H.D.'nin bayıltıcı ve uyuşturucu madde kullanmadığı ortaya çıktı.

Jandarma ekipleri oyunu bozdu
Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Şüpheli Konya'dan çıktıktan sonra M.K.B.'nin araca bindiği ve Bursa'ya kadar beraber geldikleri tespit edildi. Ekipler tarafından İstanbul'da yakalanan M.K.B.'nin üzerinde 115 bin lira bulundu.
Daha sonra M.K.B. ve M.H.D. olayı birlikte planladıklarını ve gasp süsü vermek istediklerini itiraf etti. Şüphelilerin eti 12 liraya sattıkları belirlendi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K.B. tutuklandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.