Hava Durumu

25'inci Paşa Mini Top sona erdi

BURSA'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Amatör Spor Kulüpler Birliği'nin düzenlediği 25'inci Paşa Mini Top Futbol Turnuvası oynanan final maçlarıyla tamamlandı. 7 yaş üzeri sporcunun karşılaştığı ve 18 gün süren mini top futbol turnuvasında ödüller sahiplerini buldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2019 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2019 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
25'inci Paşa Mini Top sona erdi
 Gerçekleştirilen ödül törenine Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Mustafakemalpaşa Amatör Spor Kulüpler Derneği Başkanı Ziya Külcü  ile birlikte çok sayıda sporsever katıldı. Turnuvada 71 takım, 8 kategoride centilmence mücadele etti. Sporun sevginin ve kardeşliğin bir arada yaşandığı turnuvada her bir takımda 6 futbolcu top koşturdu. 19 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya bayan sporcularda 4 takım ile katılım sağladı.


KANAR: ÇOCUKLARIMIZI SPORA TEŞVİK ETMEK GÖREVİMİZ OLMALI



Mustafakemalpaşa Engelsiz Yaşam Merkezi takımında top koşturan engelli futbolcular ise turnuva boyunca gösterdiği performans ile engelleri aşan bir mücadele göstererek nefes kesti. Bu yıl 25.'si düzenlenen Paşa Mini Futbol Turnuvasında başarılı olan genç sporculara hediyelerini Belediye Başkanı Mehmet Kanar verdi. Başkan Kanar, final gecesinde yaptığı konuşmada "Çocuklarımızı spora teşvik etmek öncelikli görevimiz olmalı. Spora ve sporcuya hak ettiği değeri veren Mustafakemalpaşalılara teşekkür ediyorum" dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.