Hava Durumu

Acıdan ağzı yanan damada yangın köpüğü sıktılar

Bursa'nın İznik ilçesinde dünya evine giren damada yapılan şakalar "bu kadarına da pes" dedirtti. Acı sosa bulanan bebek emziğinden ağzı yanan damat "yandım anam" diye bağırınca arkadaşları ağzına yangın söndürme tüpüyle köpük sıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2018 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2018 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Acıdan ağzı yanan damada yangın köpüğü sıktılar
 Kezban Gündüz(20) ile dünya evine giren Burak Gündüz'e (21) arkadaşları düğün günü adeta Çin işkencesi yaptı. İlçenin gelenek ve göreneklerinin de sergilendiği düğünde damat Burak Gündüz'e acı bibere bulanmış bebek emziği verildi. 
Emziği ağzına alan damat, "yandım anam" diye bağırınca arkadaşları tarafından yapılan müdahale herkesi şaşkına çevirdi. Acı biber nedeniyle ağzı yanan damada arkadaşları yangın söndürme tüpü ile müdahale etti. Eşi Kezban Gündüz ise olan biteni gelin aracının içerisinden izledi. Damat Gündüz, daha sonra leğende çorap yıkadı. Gelin arabasını beline sarılı kuşak ile çekti. Son olarak balkona çıkan damat, herkesin duyabileceği şekilde "Seni seviyorum aşkım" diye bağırdı. Ardından eşini gelin arabasından indirerek nikah masasının yolunu tuttu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.