Hava Durumu

AK Parti'de Erdoğan sevinci

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe başkanları ile toplantıda buluştu. AK Parti Olağanüstü Büyük Kongresinin ve önümüzdeki günlerde başlayacak olan Ramazan Ayı’nda gerçekleştirilecek olan programların konuşulduğu toplantıda gündemi değerlendiren Başkan Torun, büyük kongreleri ile AK Parti’nin gücünü aldığı birlik ve beraberlik ruhunun bir kez daha dünyaya gösterildiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
AK Parti'de Erdoğan sevinci
 BAŞKAN TORUN, İLÇE BAŞKANLARI İLE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe başkanları toplantıda buluşarak, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe başkanları ile toplantıda buluştu. AK Parti Olağanüstü Büyük Kongresinin ve önümüzdeki günlerde başlayacak olan Ramazan Ayı’nda gerçekleştirilecek olan programların konuşulduğu toplantıda gündemi değerlendiren Başkan Torun, büyük kongreleri ile AK Parti’nin gücünü aldığı birlik ve beraberlik ruhunun bir kez daha dünyaya gösterildiğini belirtti. Başkan Torun, ehil ellere teslim edilen emanetin yeniden sevdalısı ile buluştuğunu ifade ederek, “Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden yuvasına dönmesi, şevkimize şevk kattı. Bundan sonra da Bursa teşkilatları olarak her zaman olduğu gibi daha güçlü bir Türkiye hedeflerimiz doğrultusunda koşmaya devam edeceğiz” dedi.

RAMAZAN’IN BEREKETİNİ HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ…

Başkan Torun, yaklaşan Ramazan Ayı’na da değinerek, tüm Bursa halkının ve İslam Alemi’nin Ramazan Ayı’nı kutladı. Başkan Torun, bu Ramazan’da da tüm teşkilatlarını ve halkı kucaklayacak programlara imza atacaklarını belirterek, “On bir ayın sultanını tüm teşkilatlarımızla, halkımızla iç içe yaşayarak, bereketini paylaşacağımız programlar düzenleyecek, bu ayın feyzini, huzurunu hep birlikte yaşayacağız” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.